Cup of Standard Tienen

Bus thuiswedstrijden

Beste leden,

Na 16 jaar te hebben gewerkt met vaste busplaatsen bij thuiswedstrijden zijn we, mede door Corona, verplicht om het anders aan te pakken.

Sinds begin van het seizoen zijn er heel wat afzeggingen voor de bus bij thuiswedstrijden, waarvoor we begrip hebben gezien de huidige situatie met Corona.

De laatste thuismatch tegen Eupen waren er zelfs 22 afzeggingen (van 55 naar 34) op 2 dagen voor de wedstrijd, terwijl een bus van 55 plaatsen besteld was. De dag zelf een bus bestellen bij de busmaatschappij is vanzelfsprekend niet mogelijk. Bijgevolg hadden we met een kleinere bus kunnen rijden, die vanzelfsprekend veel goedkoper is. Deze trend is al een tijdje aan de gang.

Als gevolg hiervan zal, vanaf de volgende thuiswedstrijd, er dus niet meer met vaste busplaatsen worden gewerkt, maar dient iedereen zich ten laatste de woensdag voor de wedstrijd in te schrijven.

Dit laat ons toe om de juiste grootte van de bus te bestellen.

Bij last-minute afzegging zal ook het busgeld moeten betaald worden.

Aangezien er werken aan de gang zijn en de bussen niet meer kunnen parkeren in de straat achter de tribune 3, zijn we genoodzaakt om vanaf nu 15 minuten vroeger te vertrekken.

We zien dit als een tijdelijke maatregel zolang we in deze situatie zitten en hopen later terug te keren naar het oude systeem met vaste busplaatsen.

Aangezien dit een overgangsmaatregel betreft, zal ik jullie herinneringen sturen.

Bij elke thuismatch zal ik ook noteren wie al zeker is dat hij volgende thuismatch mee kan gaan.

Wie niet is ingeschreven, heeft dus geen plaats.

Vanaf januari zal ook de busprijs, na 10 jaar, lichtjes stijgen.

 

We betreuren dat we deze (tijdelijke) maatregel moeten nemen, maar de situatie verplicht ons ertoe.

Onze excuses voor deze aanpassingen en ongemak en bedankt voor jullie begrip.