Cup of Standard Tienen

Wensen 2021

                  WHISHES 2021

 

Beste leden,

Het einde van het jaar nadert, maar wat moet ik zeggen...
De situatie waarin we ons bevinden is moeilijk, héél moeilijk voor iedereen. Opgelegde regels om de pandemie te lijf te gaan, isolement, geen sociale contacten, geen knuffels onder fans,...
Het is en blijft onwezenlijk maar waarschijnlijk nodig om deze situatie te overleven.
Geen volk in de stadions, TV-kijken, clubs en economie die eveneens kreunen onder deze situatie,...
Als voorzitter, maar nog meer als mens mis ik jullie, het sociale, de vraag naar en het geregel van abonnementen en tickets, bussen en alles wat erbij hoort enorm, maar aanpassen hoort er bij voor iedereen. En er zijn ook belangrijker dingen in het leven dan enkel voetbal.
Gezien de huidige situatie van onze club heb ik meer dan men handen vol als voorzitter van FDR, maar de context is totaal anders en is meer gericht op dialoog en overleg, dus niet vergelijkbaar.
Ik wou dat ik jullie met deze post een oplossing kon bieden of enig perspectief, maar dat is onmogelijk.
However, ik wil toch met deze post jullie niet alleen een klein beetje het hart onder de riem steken, maar vooral jullie een gezond en fijn eindejaar toewensen, ondanks de omstandigheden. Probeer door te bijten en er het beste van te maken, hoe zwaar dat het ook is.
Om het met de woorden van Winston Churchill te zeggen : "If You're Going Through Hell, Keep Going", want er is altijd licht op het einde van de tunnel, altijd!
Fijne einde jaar en veel sterkte aan jullie allen vanwege
Else en mezelf.

 

KALENDER SPD 20 25