Cup of Standard Tienen

Tickets EL Standard de Liège - Rangers FC

EL POULES

Standard de Liège - Rangers FC : TICKETING

Op donderdag 22 oktober zal onze eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League plaatsvinden op Sclessin. Daarin zullen we het opnemen tegen het Schotse Rangers FC (aftrap om 18u55).

Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

Dit aantal zal uiteraard opnieuw bekeken worden na elke Europese thuiswedstrijd in functie van de evolutie van de gezondheidssituatie. Hierdoor moeten we het match per match gaan bekijken.

Er zal dus enkel een ticketverkoop plaatsvinden voor deze match.

De prijzen werden vastgelegd in samenspraak met de Raad van Bestuur van “La Famille des Rouches”.

EL PRIJZEN

Belangrijke mededeling :

Als de match uiteindelijk toch achter gesloten deuren zou moeten plaatsvinden door de evolutie van de gezondheidssituatie van nu tot aan de wedstrijd, zullen de fans die een ticket gekocht hebben integraal terugbetaald worden binnen de 30 dagen na de datum van de match.

Aankoopprocedure :

Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun club te passeren.

Vanaf nu zal het niet meer mogelijk zijn om via de supportersclub te passeren in geval van problemen bij het inloggen via de link. 
Als club kunnen we de leden wel nog helpen om uitleg te geven over het gebruik van de link of eventueel helpen bij anderen problemen, maar de bestellingen zelf kunnen we niet langer uitvoeren. 
Wie niet onmiddellijk kan inloggen in het systeem, zal het dus opnieuw moeten proberen. De enige raad die we kunnen geven is : wees voorbereid bij het gebruik van de link.
Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode een plaats kunnen reserveren voor de match tegen Rangers FC (donderdag 22/10 om 18u55).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van donderdag 15/10 om 20u tot zondag 18/10 middernacht

Eenmaal deze datum verstreken is en als er nog tickets zijn, zal er een vrije verkoop van start gaan op maandag 19/10 om 9u voor alle supporters met een RED CARD.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor deze ticketverkoop :

 1. Ga naar het ticketing portal :  http://standard.tickethour.be/
 2. Log in
 3. Selecteer de wedstrijd
 4. U zal het stadionplan te zien krijgen.
 5. Selecteer het vak waarin u tickets wenst te kopen (alle vakken zullen open zijn voor alle abonnees).
 6. U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 4 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel).
  • In functie van de grootte van de bubbels en de afstand tussen de verschillende bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toekennen.
  • De reservatie gebeurt per sociale bubbel. Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.
  • Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.
 7. Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten uitprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd. Let er bij het afdrukken op dat de barcode en uw vak, rij en plaats goed zichtbaar zijn.
 8. Enkele dagen voor uw komst naar het stadion zal u een tweede e-mail ontvangen waarin alle gezondheidsregels en de praktische modaliteiten m.b.t. de toegankelijkheid in en rond het stadion verder uitgelegd worden. Opgelet: check zeker uw SPAM-mailbox als u geen mail hebt ontvangen in uw inbox. Er zullen bijkomende ingangen zijn en specifieke looprichtingen zullen aangegeven worden om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Gelieve alle informatie uit de mail grondig door te nemen vooraleer u naar het stadion afzakt.

De bars zullen gesloten blijven, maar er zal wel een service voorzien worden in de tribunes zodanig dat u toch uw dorst kan lessen dankzij het Cashless betalingssysteem.

Het Cashless systeem blijft dus geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card/Red Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten niet openen : 

https://cashless.standard.be/TopUp

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan binnen de bevolking, werd er een rookverbod opgelegd in de verschillende stadia in België. Deze beslissing zal vanaf nu dus van kracht zijn voor de wedstrijden van Standard.

De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.

Aan de abonnees die recent zijn teruggekeerd uit een rode zone (zoals opgelegd door het Ministerie van Buitenlandse zaken: https://diplomatie.belgium.be/nl wordt er gevraagd om in geen geval naar het stadion te komen en de regels van de overheid nauwgezet op te volgen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Ook abonnees die in een Belgische stad of regio wonen die als een rode zone wordt beschouwd door de overheid, zullen geen toegang krijgen tot het stadion.