Cup of Standard Tienen

Terugkeer met een beperkt publiek in het stadion

UPDATE

 

Beste leden,

Voor diegene die een probleem hebben om in te loggen of andere problemen, gelieve mij deze problemen en uw bestelling te mailen.
 • Naam en CUS nummer van diegene die besteld met alle CUS nummers van uw bubbel (max 5)
 • voorkeurvakken (3 keuzes) Welk vak wordt toegekend zal afhankelijk zal zijn van de nog beschikbare plaatsen
 • E-mailadres naar waar de tickets moeten gestuurd worden.
Gelieve enkel te communiceren via mail en niet via mijn messenger of telefoon.

 

Standard de Liège is verheugd om de gedeeltelijke heropening van het stadion van Sclessin aan te kondigen voor zijn trouwe abonnees. Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

In samenspraak met la Famille des Rouches werd er een procedure opgesteld voor een terugkeer van een beperkt publiek in het stadion.

/!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun supportersclub te passeren.

Reservatieprocedure :

Gezien de onzekerheid van de crisis zal de reservatieprocedure van match tot match verlopen.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode een plaats kunnen reserveren voor de match tegen KV Kortrijk (DI 20/09 om 16u).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van dinsdag 15/09 om 20u tot en met donderdag 17/09 om 20u. Als de abonnee geen plaats kon reserveren in zijn vak of in een ander vak van dezelfde groep (zie hieronder) zal hij de mogelijkheid krijgen om de beschikbare zitjes in een ander vak te reserveren.

Wat betreft de volgende wedstrijden zal er eerst en vooral gekeken worden naar de evolutie van de crisis. De club kan niet garanderen dat er dan nog een (gedeeltelijke) opening van het stadion zal zijn. Als dit wel het geval is, zullen de abonnees die de match tegen KV Kortrijk niet bijgewoond hebben eerst kunnen genieten van een voorrangsperiode. De fans die tegen KV Kortrijk geweest zijn, zullen de mogelijkheid hebben om naar de volgende matchen te komen als er nog tickets overblijven na de voorrangsperiode.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor de wedstrijd :

 1. Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be/
 2. Log in
 3. Selecteer de wedstrijd
 4. U zal het stadionplan te zien krijgen.
 5. U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 5 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

RESERVEREN PLAATS

       Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

 • Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 5 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de voorzijde van uw abonnement) en dat van de 4 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.
 • De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.
 • De reservatie gebeurt per sociale bubbel. Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

 • De fans die meerdere abonnementen op hun naam hebben (firma's), moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats.

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

 • Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd.  
Enkele dagen voor uw komst naar het stadion zal u een tweede e-mail ontvangen waarin alle gezondheidsregels en de praktische modaliteiten m.b.t. de toegankelijkheid in en rond het stadion verder uitgelegd worden.
Er zullen bijkomende ingangen zijn en specifieke looprichtingen zullen aangegeven worden om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Gelieve alle informatie uit de mail grondig door te nemen vooraleer u naar het stadion afzakt.
De bars zullen gesloten blijven, maar er zal wel een service voorzien worden in de tribunes zodanig dat u toch uw dorst kan lessen dankzij het Cashless betalingssysteem.
Het Cashless systeem blijft dus geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten niet openen.
De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.
Aan de abonnees die recent zijn teruggekeerd uit een rode zone (zoals opgelegd door het Ministerie van Buitenlandse zaken:  https://diplomatie.belgium.be/nl wordt er gevraagd om in geen geval naar het stadion te komen en de regels van de overheid nauwgezet op te volgen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Ook abonnees die in een Belgische stad of regio wonen die als een rode zone wordt beschouwd door de overheid, zullen geen toegang krijgen tot het stadion.
Vanwege de onzekerheid over de duur van de gezondheidscrisis, zullen de compensaties voor de wedstrijden waarvoor Standard niet de kans kon geven om aanwezig te zijn, worden bepaald wanneer de situatie weer normaal is. Van zodra we een duidelijk beeld hebben van het aantal wedstrijden die door deze crisis getroffen werden, zullen de gesprekken met la Famille des Rouches van start gaan.
Ondanks de uitzonderlijke situatie die we allemaal ondergaan, zijn we blij om jullie opnieuw te mogen ontvangen in de Hel van Sclessin. Laten we meer dan ooit solidair zijn. De club heeft jullie nodig!