Cup of Standard Tienen

FAN DAY

Fanday1

Iedereen zal zich tot de ticketingdienst moeten wenden om een ticket aan te schaffen voor de match (abonnees en niet-abonnees). Tickets kosten 5 € voor niet-abonnees en zullen gratis uitgedeeld worden op de ticketingdienst aan abonnees van het seizoen 2019-2020 vanaf dinsdag 9 juli tot aan de dag van de match volgens de gebruikelijke openingsuren (van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag van 10u tot 16u). Het is ook mogelijk om uw ticket aan te schaffen de dag van de match vanaf 11u30 op de dienst ticketing van Tribune 2 en Tribune.

Niet het volledige stadion zal open zijn.

U zal de mogelijkheid hebben om een blok te kiezen in T2, T3 (enkel D-E-F 3) en T4 (enkel E4) als u uw ticket komt afhalen op de ticketingdienst.

  • Abonnees voor het seizoen 2019-2020:

Kom uw ticket gratis afhalen op de ticketingdienst op vertoon van uw nieuw abonnement.

U heeft dit nog niet ontvangen van uw supportersclub? Geen paniek, u brengt uw oud abonnement mee en we checken in het systeem als u geregistreerd bent voor het nieuwe seizoen.

Onze supportersclub zal op de Fanday in het stadion voor de wedstrijd een verdeling van de abonnementen inplannen (meer info volgt).

  • Niet-abonnees voor het seizoen 2019-2020:

Koop uw ticket voor 5 € op de dienst ticketing

  • Bus

We bekijken de mogelijkheid om een bus in te leggen naar de Fanday en de wedstrijd, mits voldoende inschrijvingen.

Vertrek: +/- 11u en terug na de wedstrijd.

Gelieve uw in te schrijven indien u wenst mee te reizen. Voorrang aan de vaste busleden.