Cup of Standard Tienen

MOBILITEIT

Houdt er rekening mee dat er grote werkzaamheden in de buurt van het stadion aan de gang zijn. Dit zal grote problemen veroorzaken op het gebied van mobiliteit en parkeren.
Volg de onderstaande instructies en respecteer de borden (zie plan lager).
Supportersbussen
Het is niet mogelijk bussen te parkeren langs parking C, ook bekend als de "terril", zoals in het verleden het geval was.
Of de bussen nu uit Jemeppe, Luik of Boncelles (N63) komen, ze moeten via de quai la Meuse (N617) de rue de la Barge nemen om op hun parkeerplaats te geraken.
Vanaf de Rue de la Barge, volg de instructies van de politie.
Wat de verdeling van de abonnementen betreft : ik zal via de facebookgroep laten weten waar we gestationeerd zijn.
Persoonlijke voertuigen
Met uitzondering van houders van een parkeerkaart, moeten fans die met hun voertuigen naar het stadion reizen de onmiddellijke omgeving van het stadion vermijden, aangezien de toegang zeer moeilijk is en er zeer weinig parkeergelegenheid zal zijn.
De Rue de la Centrale zal alleen toegankelijk zijn vanaf de Quai Vercour en alleen voor houders van een parkingkaart met toegang via deze straat naar parkings A, E, F, I, P en Z.
Rue Ernest Solvay is een eenrichtingsstraat in de richting van Luik. Tussen de Rue de la Barge en het kruispunt met de N63 in de richting van de brug van Ougrée, zal doorgang alleen mogelijk zijn voor houders van een parkeerkaart voor de parkings C of JAC.
 
Mobiliteit thuismatchen

STANDARD - MÖNCHENGLADBACH

Galamatch zaterdag/samedi 16/07/22 14:00

Leden die deze wedstrijd wensen bij te wonen, kunnen hun tickets bestellen via deze link : https://ticketing.standard.be/

Hier de link die toegang geeft tot het plateform :  https://ticketing.standard.be

Info over de prijzen

Standard de Liège - Borussia Mönchengladbach : TICKETING | Standard de Liège

Wegens verlof niet mogelijk via de supportersclub.😊

Uw heeft uw abonnement niet nodig om de bestelling te doen via de link, maar wel om toegang te krijgen tot het stadion de dag van de wedstrijd.

Hou er dus rekening mee dat u uw abonnement afhaalt op de zitdagen voor de match.