Cup of Standard Tienen

ABONNEMENT 2020-21

Beste leden,

Vorige zondag werd de reguliere competitie van het seizoen 2020-2021 afgesloten met een kwalificatie voor de "Europe Play-offs" en in afwachting van de finale van de Croky Cup volgende zondag.

Elke abonnee had in principe maar de mogelijkheid om één wedstrijd bij te wonen in de periode met beperkt publiek verspreid over 3 matchen: Standard – KV Kortrijk (16 september 2020), Standard – Zulte Waregem (27 september 2020) en Standard – Club Brugge (17 oktober 2020).

Door deze uitzonderlijke situatie waarmee we dit seizoen te maken kregen, hebben we 3 opties uitgewerkt in samenspraak met la Famille des Rouches:

OPTIE 1

Zoals meerdere abonnees zelf hebben voorgesteld, kan u het bedrag van uw abonnement aan de club schenken als teken van steun tijdens deze ongekende gezondheidscrisis die natuurlijk ook een sterke impact had op Standard.

Om u te bedanken voor dit genereus gebaar naar de club toe, krijgt u in ruil:

      - Een truitje van het seizoen 2020-2021 met gratis gepersonaliseerde bedrukking.

      - 20 euro op uw cashless kaart (uw abonnementskaart) om in het stadion te consumeren tijdens de thuiswedstrijden van volgend seizoen.

     - Het uiterst symbolische voorrecht om een “tegeltje” met uw naam te hebben op de esplanade van ons toekomstig stadion waar er dus een “Walk of Fame” zal geïntegreerd worden voor de trouwe supporters van de club.

Bij deze keuze zal uw huidige plaats automatisch ook gereserveerd worden tijdens de voorrangsperiode van de volgende abonnementen campagne voor de reguliere competitie 2021-2022. De abonnementsprijzen blijven dezelfde als die van vorig seizoen.

OPTIE 2

U kan gratis uw abonnement verlengen voor de reguliere competitie van het seizoen 2021-2022 (plaats veranderingen zijn niet mogelijk).

OPTIE 3

U kan een terugbetaling aanvragen rekening houdend met de volgende punten:

    - u bent definitief de voorrang kwijt voor uw plaats.

    - uw abonnement zal voor 16/17e worden terugbetaald (want elke abonnee had in theorie de mogelijkheid om 1 match bij te wonen) en dit ten laatste op 15 september 2021.

U hebt tot 16 mei 2021 de tijd om ons uw keuze via het bijgevoegde formulier (klik hier) door te geven zodanig dat we de abonnementencampagne, die van start zal gaan in de loop van de maand juni, kunnen voorbereiden.

MAG IK JULLIE VRAGEN OM OOK DE SUPPORTERSCLUB VIA REPLY OP DEZE MAIL TE VERWITTIGEN WELKE KEUZE JULLIE HEBBEN GEMAAKT VIA DE LINK ZODAT WIJ DIT OOK PERFECT KUNNEN OPVOLGEN!

Er valt ook te noteren dat abonnees die hun keuze niet hebben doorgegeven vóór de ultieme datum, hun abonnement automatisch verlengd zullen zien worden voor de reguliere competitie van aankomend seizoen.

Voor bijkomende vragen kunnen jullie mij steeds contacteren.

Sportieve groeten,
BRONCKAERTS Mario
Voorzitter - Président
GSM :        0497335355
E-Mail :      standardtienen@gmail.com
 

Terugkeer met een beperkt publiek in het stadion

UPDATE

 

Beste leden,

Voor diegene die een probleem hebben om in te loggen of andere problemen, gelieve mij deze problemen en uw bestelling te mailen.
 • Naam en CUS nummer van diegene die besteld met alle CUS nummers van uw bubbel (max 5)
 • voorkeurvakken (3 keuzes) Welk vak wordt toegekend zal afhankelijk zal zijn van de nog beschikbare plaatsen
 • E-mailadres naar waar de tickets moeten gestuurd worden.
Gelieve enkel te communiceren via mail en niet via mijn messenger of telefoon.

 

Standard de Liège is verheugd om de gedeeltelijke heropening van het stadion van Sclessin aan te kondigen voor zijn trouwe abonnees. Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

In samenspraak met la Famille des Rouches werd er een procedure opgesteld voor een terugkeer van een beperkt publiek in het stadion.

/!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun supportersclub te passeren.

Reservatieprocedure :

Gezien de onzekerheid van de crisis zal de reservatieprocedure van match tot match verlopen.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode een plaats kunnen reserveren voor de match tegen KV Kortrijk (DI 20/09 om 16u).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van dinsdag 15/09 om 20u tot en met donderdag 17/09 om 20u. Als de abonnee geen plaats kon reserveren in zijn vak of in een ander vak van dezelfde groep (zie hieronder) zal hij de mogelijkheid krijgen om de beschikbare zitjes in een ander vak te reserveren.

Wat betreft de volgende wedstrijden zal er eerst en vooral gekeken worden naar de evolutie van de crisis. De club kan niet garanderen dat er dan nog een (gedeeltelijke) opening van het stadion zal zijn. Als dit wel het geval is, zullen de abonnees die de match tegen KV Kortrijk niet bijgewoond hebben eerst kunnen genieten van een voorrangsperiode. De fans die tegen KV Kortrijk geweest zijn, zullen de mogelijkheid hebben om naar de volgende matchen te komen als er nog tickets overblijven na de voorrangsperiode.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor de wedstrijd :

 1. Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be/
 2. Log in
 3. Selecteer de wedstrijd
 4. U zal het stadionplan te zien krijgen.
 5. U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 5 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

RESERVEREN PLAATS

       Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

 • Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 5 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de voorzijde van uw abonnement) en dat van de 4 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.
 • De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.
 • De reservatie gebeurt per sociale bubbel. Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

 • De fans die meerdere abonnementen op hun naam hebben (firma's), moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats.

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

 • Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd.  

Lees meer: Terugkeer met een beperkt publiek in het stadion

TICKETS STANDARD DE LIEGE - ZULTE WAREGEM 🔴⚪️

In bijlage alle info voor het bestellen van uw ticket(s) tegen Zulte Waregem.
Gelieve alles aandachtig te lezen en alle stappen van de procedure te doorlopen om uw ticket(s) te bestellen.
Leden die een probleem hebben om in te loggen of andere problemen ondervinden, mogen hun bestelling naar mij doormailen met volgende gegevens :
 • Naam en CUS nummer van diegene die bestelt met alle namen en CUS nummers van uw bubbel (max 5).
 • Voorkeurvakken (3 keuzes). Welk vak wordt toegekend zal afhankelijk zal zijn van de beschikbare plaatsen.
 • E-mailadres naar waar de tickets moeten gestuurd worden.

Bijkomende Info bestelling tickets : https://standard.be/nl/news/standard-zulte-waregem-ticketreservatie

 

NIEUW LOKAAL SUPPORTERSCLUB 🔴⚪️

Tussen alle situaties met COVID-19 door hebben we intussen een nieuw clublokaal.
Na overleg en het bekijken van de verschillende opties, keren we terug naar de ‘thuishaven’ in Bost, zijnde café KENNEDY waar de uitbater ons met open armen zal ontvangen.
 
Collin Van de Ginste, de uitbater van dit mooie café is eveneens al gans zijn leven Standardsupporter, net als zijn familie. Persoonlijk ken ik Colin vanuit mijn jeugd en ben ervan overtuigd dat dit een mooie en goede samenwerking wordt.
Echter, met pijn in het hart nemen we afscheid van Ingrid Allard en Nico van de sfeermakers
Ook daar werden we met open armen ontvangen. De ‘klik’ met de club was er. Ik zal nooit vergeten wat deze mensen gedurende deze korte periode hebben gedaan voor onze club.👌🏼
Het gaat jullie goed Ingrid en Nico en bedankt voor alles! Alle twee voor altijd één van ons! 
Kennedy Kennedy 1