Cup of Standard Tienen

Terugkeer met een beperkt publiek in het stadion

UPDATE

 

Beste leden,

Voor diegene die een probleem hebben om in te loggen of andere problemen, gelieve mij deze problemen en uw bestelling te mailen.
 • Naam en CUS nummer van diegene die besteld met alle CUS nummers van uw bubbel (max 5)
 • voorkeurvakken (3 keuzes) Welk vak wordt toegekend zal afhankelijk zal zijn van de nog beschikbare plaatsen
 • E-mailadres naar waar de tickets moeten gestuurd worden.
Gelieve enkel te communiceren via mail en niet via mijn messenger of telefoon.

 

Standard de Liège is verheugd om de gedeeltelijke heropening van het stadion van Sclessin aan te kondigen voor zijn trouwe abonnees. Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

In samenspraak met la Famille des Rouches werd er een procedure opgesteld voor een terugkeer van een beperkt publiek in het stadion.

/!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun supportersclub te passeren.

Reservatieprocedure :

Gezien de onzekerheid van de crisis zal de reservatieprocedure van match tot match verlopen.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode een plaats kunnen reserveren voor de match tegen KV Kortrijk (DI 20/09 om 16u).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van dinsdag 15/09 om 20u tot en met donderdag 17/09 om 20u. Als de abonnee geen plaats kon reserveren in zijn vak of in een ander vak van dezelfde groep (zie hieronder) zal hij de mogelijkheid krijgen om de beschikbare zitjes in een ander vak te reserveren.

Wat betreft de volgende wedstrijden zal er eerst en vooral gekeken worden naar de evolutie van de crisis. De club kan niet garanderen dat er dan nog een (gedeeltelijke) opening van het stadion zal zijn. Als dit wel het geval is, zullen de abonnees die de match tegen KV Kortrijk niet bijgewoond hebben eerst kunnen genieten van een voorrangsperiode. De fans die tegen KV Kortrijk geweest zijn, zullen de mogelijkheid hebben om naar de volgende matchen te komen als er nog tickets overblijven na de voorrangsperiode.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor de wedstrijd :

 1. Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be/
 2. Log in
 3. Selecteer de wedstrijd
 4. U zal het stadionplan te zien krijgen.
 5. U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 5 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

RESERVEREN PLAATS

       Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

 • Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 5 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de voorzijde van uw abonnement) en dat van de 4 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.
 • De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.
 • De reservatie gebeurt per sociale bubbel. Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

 • De fans die meerdere abonnementen op hun naam hebben (firma's), moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats.

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

 • Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd.  

Lees meer: Terugkeer met een beperkt publiek in het stadion

NIEUW LOKAAL SUPPORTERSCLUB 🔴⚪️

Tussen alle situaties met COVID-19 door hebben we intussen een nieuw clublokaal.
Na overleg en het bekijken van de verschillende opties, keren we terug naar de ‘thuishaven’ in Bost, zijnde café KENNEDY waar de uitbater ons met open armen zal ontvangen.
 
Collin Van de Ginste, de uitbater van dit mooie café is eveneens al gans zijn leven Standardsupporter, net als zijn familie. Persoonlijk ken ik Colin vanuit mijn jeugd en ben ervan overtuigd dat dit een mooie en goede samenwerking wordt.
Echter, met pijn in het hart nemen we afscheid van Ingrid Allard en Nico van de sfeermakers
Ook daar werden we met open armen ontvangen. De ‘klik’ met de club was er. Ik zal nooit vergeten wat deze mensen gedurende deze korte periode hebben gedaan voor onze club.👌🏼
Het gaat jullie goed Ingrid en Nico en bedankt voor alles! Alle twee voor altijd één van ons! 
Kennedy Kennedy 1

 

Verduidelijking validatie link

Beste leden,

Hier wat verduidelijking hoe en waarom de validatie van de persoonlijke gegevens via de link.
Gelieve deze aandachtig te lezen om antwoorden te verkrijgen op uw vraag.

 • De link dient om de volledige database van abonnees van Standard te updaten. Dit is nodig om de database up-to-date te houden, aangezien na een aantal jaren er toch wat aanpassingen zijn gebeurd.
 • Voor diegene die een match met beperkt publiek willen bijwonen, is het absoluut noodzakelijk dit zo snel mogelijk te doen.
 • Uw persoonlijke gegevens valideren via de link verplicht u echter niet om een match bij te wonen met beperkt publiek, maar is wel noodzakelijk.
 • Indien geen e-mailadres wordt ingegeven, zal het niet mogelijk zijn om zich in te schrijven voor wedstrijden met beperkt publiek.
 • Veel abonnees hebben sinds de registratie een nieuw e-mailadres en kunnen deze aanpassing zelf doorvoeren via deze link. Het is voldoende uw nieuw e-mailadres in te voeren en het systeem past dit automatisch aan.
 • Per CUS ID (dit is het persoonlijke klant ID per abonnee links vooraan op de Gold Card) moet dus een e-mailadres worden ingevoerd.
 • Eenzelfde e-mailadres voor meerdere CUS ID's is niet mogelijk en werkt niet. Bedrijven hebben slechts 1 CUS ID voor meerdere Gold Card's, dus daar is er geen probleem met 1 e-mailadres.
 • Diegene die per ongeluk de namen hebben verwisselt of een verkeerd/fout CUS ID hebben ingevuld, kunnen dit corrigeren door alles opnieuw in te vullen met de juiste gegevens via diezelfde link.

 

 

Referendum bus thuiswedstrijden

Beste leden,

Betreft : referendum bus

Het inleggen van een bus naar thuiswedstrijden met beperkt publiek is geen evidentie.
De bedoeling van dit referendum is om na te gaan of het de moeite loont en haalbaar is op organisatorisch en financieel vlak om een bus te organiseren bij beperkt publiek .
Hieronder vinden jullie het referendum in beide talen voor de bus bij thuiswedstrijden met beperkt publiek.
Het protocol van de bussen is als volgt:
 • De zetels naast de chauffeur en de eerste 2 zetels vooraan links en rechts van de bus dienen te worden vrijgehouden.
 • Alle andere zetels mogen benut worden
 • Enkel de achterdeur mag worden gebruikt.
 • Er mag geen drank op de bus worden verkocht.
 • Toilet is niet beschikbaar.
 • Mondmasker verplicht voor personen ouder dan 12 jaar.
We hebben dit referendum doorgemaild naar alle leden van de supportersclub.
Leden uit de buurt van Tienen die nooit met de bus meegaan, hebben zo ook de kans om eventueel gebruik te maken van de bus in deze speciale omstandigheden, met prioriteit voor de vaste busleden.
Indien u geen interesse toont voor de bus, hoeft u dit referendum niet in te vullen.
De uitslag van dit referendum zal bepalend zijn of het haalbaar is om een bus in te leggen of niet.
We zijn intussen ook op zoek naar een nieuw clublokaal. Door de huidige situatie is dit op zich voorlopig geen probleem. We bekijken eventueel om de opstapplaatsen voorlopig aan te passen (vb : station Tienen-carpool Hoegaarden).
Bekkevoort en Walshoutem blijven wel van behouden.   

https://www.ferendum.com/nl/PID475402PSD882738679

Validatie persoonlijke gegevens

Beste leden,

Lang geleden, niet waar? Te lang...😓
Jullie zullen het nieuws, in verband met een beperkt aantal toeschouwers in het stadion, wel al vernomen hebben.
Met het oog op deze eventuele beperkte toelating van supporters in het stadion, vraagt Standard de Liège via deze link uw persoonlijke informatie te valideren.

https://standard.be/nl/form/formulaire-validation-de-donnees

Deze correcte informatie is noodzakelijk indien u een wedstrijd wenst bij te wonen vanaf de toestemming en de mogelijkheid er is.
Leden die een probleem hebben met invullen, kunnen mij altijd contacteren.
Sommigen leden hebben geen e-mailadres. Sommigen hebben meerdere abonnementen op firmanaam.
Ik moet bij Standard informeren hoe dit wordt opgelost.
Ik zal deze leden apart contacteren via mail.
Over hoe, wat, wie, waar kan ik voorlopig nog niets kwijt.
 
KALENDER SPD 08 08 tris