Cup of Standard Tienen

TICKETING KRC GENK / FC ANTWERP

Beste leden,

Op vrijdag 23 juli om 20u45 ontvangen de Rouches KRC Genk op Sclessin. Op zondag 8 augustus om 13u30 komt Royal Antwerp FC op bezoek.

Gezien het feit dat er nog steeds gezondheidsmaatregelen van kracht zijn, zullen de eerste 2 thuiswedstrijden van het seizoen 2021-2022 met een beperkt publiek plaatsvinden.

Alle praktische info hieromtrent (voorwaarden, organisatie, bestellen plaatsen ) vinden jullie terug onder deze link.

Standard - KRC Genk en Standard - Antwerp FC : TICKETING | Standard de Liège

 

CUS-NUMMER ABONNEMENT
 
Aangezien we regelmatig de terechte vraag krijgen over de CUS- nummer.
 
Uw CUS-nummer is uw klantnummer (customer) en verandert nooit.
 
Het is dus geen probleem om uw plaatsen voor KRC Genk of FC Antwerp te bestellen indien u nog niet in het bezit bent van uw abonnement voor het komende seizoen
.
De CUS-nummer staat eveneens op het abonnement van vorig seizoen
 
 

VERDELING ABONNEMENTEN / PARKINGS 21-22

    Sjaal new

Beste leden,
 
De abonnementen en parkings zullen verdeeld worden op de volgende datums in Taverne KENNEDY (Potstraat 6, Bost 3300).
 • zondag 11 juli van 10u30 tot 12u
 • vrijdag 16 juli van 19u30 tot 21u
 • donderdag 22 juli van 19u30 tot 21u
Afhaling op de bus tijdens een thuismatch is mogelijk, maar we weten als gevolg van de huidige situatie niet wanneer er terug een bus kan ingelegd worden.
Leden die voor een aangetekende zending hebben betaald, zullen alles ontvangen in de loop van de maand juli.
Een 20-tal leden hebben vorig seizoen hun abonnement en bijhorende gifts (sjaal, mondmasker en reductie boekje) niet afgehaald op de voorziene zitdagen.
Zij zullen dit alsnog ontvangen bij afhaling op één van de bovenvermelde zitdagen.
Nieuwe leden die wensen een sjaal van de supportersclub aan te kopen, kunnen dit voor de prijs van 10€.
 
 

ABONNEMENT 2021-22

Beste leden,

Vorig seizoen zullen we maar best zo snel mogelijk vergeten als gevolg van de crisis en de resultaten van onze ploeg. Jullie hebben allemaal een optie kunnen uitdrukken en dit zijn de resultaten die ons werden meegedeeld door Standard.

De meerderheid koos voor optie 2 (gratis verlengen van het abonnement 2020-2021) en ongeveer 20% onder hen heeft optie 1 gekozen (schenking van het bedrag van hun abonnement 2020-2021). Amper 2% van de abonnees van vorig seizoen heeft een terugbetaling van hun abonnement aangevraagd.

Praktische info

 • De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op dinsdag 1 juni 21 en zal eindigen op woensdag 30 juni 21 (voor onze supportersclub op maandag 28 juni 21).
 • De prijzen van de abonnementen zijn ongewijzigd.
 • In samenspraak met het bestuur werd beslist dat het lidmaatschap van 10€ automatisch en gratis wordt verlengd voor het komende seizoen, zowel voor de abonnees als de niet-abonnees 20-21.

       Nieuwe leden (abonnees en niet-abonnees) dienen wel 10€ lidmaatschap te betalen voor het komende seizoen.

 • De Gold Card van vorig seizoen zal niet gereactiveerd worden. Er zal voor elke abonnee, ongeacht de gekozen optie, een nieuwe kaart worden gedrukt waarbij het “cashless” geld automatisch zal worden overgezet op de nieuwe Gold Card. Alle abonnees zullen dus een nieuwe Gold Card ontvangen.

Reeds abonneehouder via onze supportersclub

De abonnees van vorig seizoen voor optie 1 hebben gekozen (schenking) dienen opnieuw hun aanvraag te doen en de betaling uit te voeren via de supportersclub (zie lager).

De abonnees van vorig seizoen die voor optie 2 hebben gekozen (gratis verlenging) of die geen keuze doorgaven (wat dus ook gelijk staat aan een gratis verlenging) hoeven niks te doen.

Reeds abonnee vorig seizoen, maar nieuw in onze supportersclub komende seizoen

 • naam en voornaam
 • geboortedatum
 • adres
 • e-mail en gsm-nummer
 • uw huidige abonnementsplaats die u wenst te behouden

Nog geen abonnee, maar wenst via onze club een abonnement aan te kopen

Fans die een abonnement wensen aan te schaffen maar nog niet zijn geregistreerd, dienen deze aanvraag te doen op een van de zitdagen lager vermeld en in het bezit te zijn van:

 • Identiteitskaart
 • E-mailadres en telefoonnummer van elke nieuwe abonnee

Lees meer: ABONNEMENT 2021-22

Verslag meeting directie Standard

 
Beste leden,
Zoals jullie misschien vorige week hebben gelezen op sociale media en in de pers had ik, als voorzitter van FDR, samen met de RvB van dit orgaan een open brief naar de directie opgesteld over onze bekommernissen met betrekking tot de huidige situatie van de club.
Deze brief die jullie in bijlage terugvinden, werd verstuurd naar de directie en naar de pers en gepubliceerd op sociale media.
Als gevolg hiervan werd er een meeting gepland met de directie van de club.
Het verslag van deze meeting vinden jullie eveneens terug in bijlage.
Als voorzitter van de club van Tienen ben ik van oordeel dat jullie, als supporter, eveneens recht hebben op deze informatie.